Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Verhuur, beheer en rendement


Hoe werkt het bij Knuitershoek? Een keuze voor Knuitershoek is een keuze voor een solide belegging zonder zorgen. Recreatiewoningen in een prachtige natuur en rustige en stoere omgeving zijn zeer geliefd voor korte of langere vakanties. Het team van HUB Resorts zorgt voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Zowel de recreatiewoningen als het park worden door HUB Resorts onderhouden. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.HUB Resorts verzorgt de online marketing, boekingen en betalingen tot en met de schoon- maak. U hoeft niets te doen. Door in te loggen in het boekingsysteem van Knuitershoek, kunt u op de Eigenarensite de boekingen op uw eigen recreatiewoning bekijken. Hier reserveert u ook voor eigen gebruik.
Uitbetaling van de verhuuropbrengsten vindt achteraf per maand plaats, inclusief verrekening van eventueel eigen gebruik. De verhuurprijzen worden jaarlijks door HUB Resorts vastgesteld. In de rendementsberekening kunt u lezen hoe het (te verwachten) rendement wordt bepaald.

Investeren en genieten van zonnig Zeeland

HUB Resorts verzorgt als professionele verhuurorganisatie op het gebied van bungalow- en kampeervakanties de verhuur voor alle eigenaren. Tevens nemen zij het volledige beheer voor u als eigenaar uit handen.
Verhuurformule
De verhuurformule is gebaseerd op een poolmodel. Dit betekent dat alle verhuuropbrengsten van het resort na aftrek van provisie en kosten door middel van een verdeelsleutel onder de individuele eigenaren worden verdeeld. De verdeelsleutel is gebaseerd op het type recreatiewoning en de ligging en daarmee indirect aan de daarbij behorende initiële investering. Door deze slimme rekenmethode wordt voorkomen dat verschillen tussen de rendementen van verschillende eigenaren van hetzelfde type recreatiewoning ontstaat.

Eigen gebruik
Als eigenaar logt u in op de Eigenarensite van HUB Resorts. Hier bekijkt u zelf de boekingen voor uw recreatiewoning en reserveert u desgewenst uw recreatiewoning voor eigen gebruik. Eigen gebruik van uw recreatiewoning beïnvloedt uw rendement.

Verhuurprijzen
Uitbetaling van de verhuuropbrengsten vindt achteraf per maand plaats, inclusief verrekening van eventueel eigen gebruik. De verhuurprijzen worden jaarlijks door HUB Resorts vastgesteld.

Rendement
In de rendementsberekening kunt u lezen hoe het te verwachten rendement is bepaald.

Beheerovereenkomst
Als eigenaar van een recreatiewoning op de Knuitershoek sluit u een beheerovereenkomst af met HUB Resorts die namens alle eigenaren het beheer en onderhoud van het resort en de recreatiewoningen organiseren. U betaalt een jaarlijkse bijdrage, parklasten genaamd, die wordt gebruikt voor het beheer en onderhoud van onder andere groen, infrastructuur, voorzieningen en faciliteiten. De hoogte van de parklasten wordt jaarlijks in de begroting voorgesteld door HUB Resorts.

Beheer en onderhoud
HUB Resorts neemt u als eigenaar alle zorgen uit handen met betrekking tot de operationele, met de verhuur samenhangende activiteiten, inclusief het beheer en onderhoud van uw recreatiewoning. Van de ontvangst van de gasten, de schoonmaak en verzorging van linnengoed tot en met het tuinonderhoud en de jaarlijkse grote schoonmaak- en onderhoudsbeurt. Ook klein onderhoud, vervanging bij breuk en zo nodig aanvullen van de inventaris wordt voor u verzorgd. Alles gericht op het op topniveau houden van de kwaliteit en de kwaliteitsbeleving in en buiten uw recreatiewoning. Hiermee wordt gestreefd naar het borgen van de continuïteit van de verhuurinkomsten. Ter dekking van de operationele kosten die hiervoor worden gemaakt, wordt een deel van de verhuurinkomsten – in de vorm van een parkbijdrage - gereserveerd voor HUB Resorts. Ten slotte is het juist voor de hoogwaardige kwaliteitsbeleving dat onze doelgroepen naar Knuitershoek komen.
Rendement
In de rendementsberekening kunt u lezen hoe het te verwachten rendement is bepaald.

Verhuur via HUB Resorts
De verhuur wordt voor u full-service uit handen genomen door HUB Resorts.