Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Even voorstellen...De organisatie achter Resort KnuitershoekHUB Leisure Group is een snelgroeiende en ambitieuze fullservice organisatie op het gebied van verkoop (HUB Leisure Investments) en verhuur (HUB Resorts) van hoogwaardige en duurzame recreatiewoningen op bijzondere locaties. De komende jaren gaan er op verschillende resorts recreatiewoningen in zowel Nederland als in het buitenland door ons gerealiseerd worden. En daar zijn wij trots op!
HUB Resorts biedt de hoogste kwaliteit tot in de kleinste details. Dat merkt u niet alleen als u er als eigenaar van een luxe recreatiewoning zelf vakantie viert, maar ook als u er niet bent. Want dan kunt u vertrouwen op uitstekend beheer en zeer goede verhuurmogelijkheden.

Wij hebben veel ervaring in een snel groeiende en veranderende markt en werken met meerdere gespecialiseerde partners samen. HUB Resorts stelt alles in het werk om het rendement voor de eigenaren altijd maar weer te blijven optimaliseren. Dit doen wij door het toepassen van flexibele boekingen, dynamische prijsstellingen en het volledige beheer van de recreatiewoningen op een professionele wijze voor de eigenaren te verzorgen. Ook wil HUB Resorts haar gasten continue op de resorts blijven verrassen om hen op deze manier een unieke vakantie ervaring op aantrekkelijke locaties midden in de natuur te bieden.

Het Ultieme Beleven begint bij HUB Resorts!

Heeft u een vraag?Heeft u een vraag of wilt u een brochure over dit resort ontvangen?
Vul dan uw gegevens in.

1qSeYpK0FBhpYIWdlfi7pwvzsOv6kD53uGLZxWMj.png
p6V3eS1sFAyCDnIlhDuNTH0XipG335zeFf1FNnkH.png