Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Financiering


Er zijn meerdere mogelijkheden om uw eigen vakantiewoning op Resort Knuitershoek te financieren. Dit blijft altijd maatwerk. Voor een gedegen maatwerk advies werken wij al jarenlang samen met Soeverein IFS.
Wie is Soeverein IFS?
Soeverein IFS is een dynamisch bedrijf met decennia aan ervaring op het vlak van hypotheken en overige financiële advisering, met als bijzondere specialisatie de advisering rond en de bemiddeling voor de financiering van recreatiewoningen. Zowel de particuliere klant als de ondernemer voorzien zij van een passende maatwerk oplossing. Een scherp rentetarief en goeie voorwaarden maken hier onderdeel van uit. Voor deskundig advies en al uw vragen rondom de financieringsmogelijkheden van uw vakantiewoning brengen we u graag in contact.

Hoe gaat Soeverein IFS te werk?
In een eerste gratis intake (oriëntatiegesprek) inventariseren zij uw situatie, wensen en behoeftes. Dit oriëntatiegesprek kan bij hen op kantoor, bij u thuis, telefonisch of via webcam. Zij bepalen aan de hand van een Quick-scan (analyse) of ze mogelijkheden zien.
Ook dit is gratis. Zien zij mogelijkheden dan maken ze vervolgafspraken over hoe het advies- en bemiddelingstraject er dan verder uit kan gaan zien en wat de kosten hiervan zijn. U bepaalt of en hoe u verder wilt gaan.

Maandelijkse huurinkomsten
Als u uw vakantievilla op Resort Knuitershoek professioneel laat verhuren door HUB Resorts, ontvangt u aantrekkelijke huurinkomsten. U ontvangt maandelijks een overzicht van de gerealiseerde huur over die maand. De netto opbrengsten worden ook maandelijks uitbetaald. Deze en meer informatie kunt u in uw persoonlijke en beschermende online omgeving terugvinden. Mocht u een hypotheek wensen af te sluiten dan is het dus prettig om te weten dat u ook maandelijks de gerealiseerde huurinkomsten ontvangt.

1qSeYpK0FBhpYIWdlfi7pwvzsOv6kD53uGLZxWMj.png
p6V3eS1sFAyCDnIlhDuNTH0XipG335zeFf1FNnkH.png