Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Heerlijke villa voor eindeloze vakanties!

Villa Venetië

Villa Venetië (bouwnummer 12) is een zeer ruime en comfortabele villa en is uitgevoerd voor maar liefst 7 personen. Qua gevelsteen is er gekozen voor een traditionele handgevormde baksteen 'Old Elst'. Dit is een lichte baksteen wat de villa een sfeervolle uitstraling geeft. Ook zijn sommige delen van de gevels gepotdekseld. Typisch Zeeuws dus! Tevens is de villa standaard voorzien van meerwerk zoals een dakkapel en een separaat toilet. Zo ontbreekt het u aan niets! De villa wordt opgeleverd met een luxe badkamer en moderne keuken met inbouwapparatuur. Als u uw villa professioneel wilt laten verhuren door HUB Resorts dan koopt u er tevens een sfeervol interieurpakket bij zodat het ook echt helemaal af is. Een villa om van weg te dromen!

Bekijk hier de beschikbaarheid van dit type.

7 persoons villa Venetië

Plattegronden

7 personen

Begane grond

De 7-persoons uitvoering heeft een extra slaapkamer op de begane grond. De royale woonkamer met leefkeuken blijft uiteraard behouden. Evenals de luxe afgewerkte badkamer met separaat toilet. Dit is vakantie vieren ten top!

7 personen

Verdieping

Op de verdieping is plaats voor drie slaapkamers, waaronder een master-bedroom mét inloopkast. De badkamer beschikt naast een douche over een heerlijk ligbad om lekker te ontspannen. Op de verdieping is tevens een separaat toilet, wel zo prettig.

Maakt uw villa compleet!

Interieurpakketten

Voor dit type hebben we wederom een prachtig interieurpakket samengesteld. Zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde van de vakantiewoningen kiezen wij consequent voor een hoogwaardige afwerking.
.

Bekijk hier de ligging van villa Venetië op Resort Knuitershoek