Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Een droom van een vakantievilla!

Villa Turijn

Deze villa Turijn (bouwnummer 20) heeft een ruim kavel van maar liefst 715 m2. Daarnaast is deze villa gelegen aan de rand van het resort. Dat biedt u rust, ruimte en uitzicht! Deze villa is uitgerust voor 7 personen. U heeft dus ook binnen lekker de ruimte. De gevels van deze villa zijn wit gekeimd en gepotdekseld waardoor het geheel helemaal aansluit bij de Zeeuwse traditionele architectuur. De villa wordt opgeleverd met een luxe badkamer en moderne keuken met inbouwapparatuur. Als u uw villa professioneel wilt laten verhuren door HUB Resorts dan koopt u er tevens een sfeervol interieurpakket bij zodat het ook echt helemaal af is. Dit is een villa om van weg te dromen!

Bekijk hier de beschikbaarheid van dit type.

7 persoons villa Turijn

Plattegronden

7 personen

Begane grond

De 7-persoons uitvoering heeft een extra slaapkamer op de begane grond. De keuken wordt hierdoor verplaats naar de voorgevel. Uiteraard kunt u kiezen voor de optionele uitbouw en extra badkamer op de begane grond.

7 personen

Verdieping

Op de verdieping is plaats voor twee slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel een heerlijke inloopdouche. Tevens beschikt de verdieping over een separaat toilet. Klaar om te genieten?
.

Afgewerkt in luxe!

Interieurpakketten

Voor dit type hebben we wederom een prachtig interieurpakket samengesteld. Zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde van de vakantiewoningen kiezen wij consequent voor een hoogwaardige afwerking.

Bekijk hier de ligging van villa Turijn op Resort Knuitershoek