Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Een droom van een vakantievilla!

Turijn

Type Turijn wordt standaard uitgevoerd voor 5 personen. Maar u kunt ook kiezen voor een 7-persoons uitvoering. Voor beide uitvoeringen geldt dat Turijn een comfortabele ruime villa is. Qua gevelsteen heeft u bij dit type tevens de keuze uit 3 verschillende kleuren. Afhankelijk van de ligging van de villa.

Daarnaast kunt u aanvullend kiezen voor een extra badkamer, een mooie aanbouw of een carport. Nog meer ruimte om uw vakantie onvergetelijk te maken. Dit type wordt opgeleverd met een luxe badkamer. De villa wordt zonder keuken opgeleverd. U heeft wel de mogelijkheid om optioneel voor één van de drie optionele keukens te kiezen. Voordeel is dan dat u bij oplevering de keuken direct kunt gebruiken. Daarnaast heeft u nog keuze uit twee interieurpakketten, een pakket voor de 5-persoons indeling of de 7-persoons indeling. Bij de oplevering meteen uw koffers mee en genieten van uw eerste vakantie op dit resort?

Bekijk hier de beschikbaarheid van dit type.

5 persoons villa

Plattegronden

5 personen

Begane grond

De begane grond van deze uitvoering is zeer praktisch ingedeeld. Zo heeft u de beschikking over een ruime bijkeuken, een gezellige eetkeuken waar u met vrienden en familie heerlijk uitgebreid kunt eten en een riante woonkamer met prachtig uitzicht over het park en/of uw tuin.

5 personen

Verdieping

Op de verdieping is plaats voor drie slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer met dubbele wastafel een heerlijke inloopdouche. Heeft u uw koffers al gepakt?

7 persoons villa

Plattegronden

7 personen

Begane grond

De 7-persoons uitvoering heeft een extra slaapkamer op de begane grond. De keuken wordt hierdoor verplaats naar de voorgevel. Uiteraard kunt u kiezen voor de optionele uitbouw en extra badkamer op de begane grond.

7 personen

Verdieping

Op de verdieping is plaats voor twee slaapkamers en een badkamer met dubbele wastafel een heerlijke inloopdouche. Tevens beschikt de verdieping over een separaat toilet. Klaar om te genieten?
.

Afgewerkt in luxe!

Interieurpakketten

Voor dit type hebben we wederom een prachtig interieurpakket samengesteld. Zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde van de vakantiewoningen kiezen wij consequent voor een hoogwaardige afwerking. De inrichting van de vakantiewoning kunt u ook zelf verzorgen. De keuze is aan u! Daarnaast heeft u bij type Milaan ook de keuze uit diverse opties zoals een uitbouw, veranda, berging of zelfs een carport.

Bekijk hier de ligging van villa Turijn op Resort Knuitershoek