Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Heerlijke villa voor eindeloze vakanties!

Villa Marseille

Ontdek de sublieme Marseille, een luxueuze 6-persoons recreatiewoning die ruimte en comfort op perfecte wijze combineert. Ontworpen met aandacht voor detail, biedt deze woning alles wat u nodig heeft om van een perfecte vakantie te genieten van onbezorgd comfort.

De slaapkamer op de begane grond, met een eigen badkamer en suite, is de ideale privé-retraite. Daarnaast bevindt zich in de hal van de woning een stijlvol separaat toilet. De prachtig ingerichte open keuken is uw persoonlijke culinaire paradijs, uitgerust met moderne, luxe apparatuur die uw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Geniet van gezellige etentjes, verken nieuwe recepten of deel een glas wijn met vrienden, allemaal in het hart van uw huis. De sfeervolle woonkamer, compleet met een comfortabele, ruime zithoek, is ontworpen om te ontspannen en te entertainen. Van gezellige filmavonden tot ontspannen leesuurtjes, deze ruimte biedt het allemaal.

De Marseille begrijpt de waarde van functionele ruimte en heeft daarom een handige berging. Een must voor het organiseren van uw seizoensgebonden items of hobbyuitrusting.

En als u dacht dat dit alles was, wacht u boven op de eerste verdieping nog een verrassing. Drie extra slaapkamers bieden comfortabele ruimte voor familie en gasten. Deze verdieping is eveneens uitgerust met een verfijnde badkamer en een separaat toilet.

Kortom, de Marseille is meer dan alleen een recreatiewoning; het is uw thuis weg van huis, waar comfort, luxe en functionaliteit samenkomen om uw vakantie of weekend weg onvergetelijk te maken. Ervaar het zelf en laat u verwonderen door alles wat de Marseille u te bieden heeft!

>> Bekijk de beschikbaarheid van type Marseille

Specificaties

✓ 6-persoons recreatiewoning
✓ Woonoppervlakte 103 m2
✓ Vier ruime slaapkamers 

✓ Kavelgrootte:
247 m2 - 479 m2 (eigen grond) 

✓ Gasloos en zonnepanelen
✓ 2 toiletten
✓ 2 badkamers
✓ Keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur
✓ Keuze uit sfeervolle interieur pakketten

Bekijk hier de ligging van villa Marseille op Resort Knuitershoek