Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Onbezorgd genieten in uw eigen villa!

Rome

Type Rome wordt standaard uitgevoerd voor 7 personen. Voor deze uitvoeringen geldt dat Rome een comfortabele ruime villa is. Qua gevelsteen heeft u bij dit type tevens de keuze uit 3 verschillende kleuren. Afhankelijk van de ligging van de villa.

Daarnaast kunt u aanvullend kiezen voor een extra badkamer, een mooie aanbouw of een carport. Nog meer ruimte om uw vakantie onvergetelijk te maken. Dit type wordt opgeleverd met een luxe badkamer. De villa wordt zonder keuken opgeleverd. U heeft wel de mogelijkheid om optioneel voor één van de drie optionele keukens te kiezen. Voordeel is dan dat u bij oplevering de keuken direct kunt gebruiken. Daarnaast heeft u nog keuze uit twee interieurpakketten, een pakket voor de 5-persoons indeling of de 7-persoons indeling. Bij de oplevering meteen uw koffers mee en genieten van uw eerste vakantie op dit resort?

Bekijk hier de beschikbaarheid van dit type.

7 persoons villa

Plattegronden

7 persoons

Begane grond

Deze ruim opgezette 7 persoons villa beschikt over een ruime woonkeuken met aanliggende woonkamer, een royale slaapkamer en een badkamer met separaat toilet. Genoeg ruimte voor iedereen!

7 persoons

Verdieping

Op de verdieping is plaats voor maar liefst vier slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer met dubbele wastafel een heerlijke douche. Met wie gaat u hier onbezorgd vakantie vieren?
.

Kwaliteit en luxe

Interieurpakketten

Voor dit type hebben we wederom een prachtig interieurpakket samengesteld. Zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde van de vakantiewoningen kiezen wij consequent voor een hoogwaardige afwerking. De inrichting van de vakantiewoning kunt u ook zelf verzorgen. De keuze is aan u! Daarnaast heeft u bij type Milaan ook de keuze uit diverse opties zoals een uitbouw, veranda, berging of zelfs een carport.

Bekijk hier de ligging van villa Rome op Resort Knuitershoek