Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Onbezorgd genieten in uw eigen villa!

Villa Rome

Villa Rome (bouwnummer 23) is een van de parels van het project. U koopt hier op en top beleving. Wat een uitzicht over het anagrenzende water en de landerijen! Als dit geen vakantiegevoel geeft! De villa is op een ruim kavel van 547 m2 gesitueerd en direct aan het water gelegen. Villa Rome is geschikt voor 7 personen en heeft nog diverse extra opties. Wat dacht u van een heerlijke veranda met uitzicht op het water? Of het dakkapel wat mooie vergezichten biedt. Tevens is er een separaat toilet en tweede badkamer gerealiseerd waardoor het u tijdens de vakantie aan niets zal ontbreken. De villa wordt tevens opgeleverd met een luxe badkamer en moderne keuken met inbouwapparatuur. Als u uw villa professioneel wilt laten verhuren door HUB Resorts dan koopt u er tevens een sfeervol interieurpakket bij zodat het ook echt helemaal af is. Deze villa heeft alles!

Bekijk hier de beschikbaarheid van dit type.

7 persoons villa Rome

Plattegronden

7 persoons

Begane grond

Deze ruim opgezette 7 persoons villa beschikt over een ruime woonkeuken met aanliggende woonkamer, een royale slaapkamer en een badkamer met separaat toilet. Genoeg ruimte voor iedereen!

7 persoons

Verdieping

Op de verdieping is plaats voor maar liefst vier slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer met dubbele wastafel een heerlijke douche. Met wie gaat u hier onbezorgd vakantie vieren?
.

Kwaliteit en luxe

Interieurpakketten

Voor dit type hebben we wederom een prachtig interieurpakket samengesteld. Zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde van de vakantiewoningen kiezen wij consequent voor een hoogwaardige afwerking. De inrichting van de vakantiewoning kunt u ook zelf verzorgen. De keuze is aan u! Daarnaast heeft u bij type Milaan ook de keuze uit diverse opties zoals een uitbouw, veranda, berging of zelfs een carport.

Bekijk hier de ligging van villa Rome op Resort Knuitershoek