Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Een interessante investering

Uw villa als belegging?

Wie droomt er nu niet van? Een eigen vakantiewoning op een prachtige locatie waar u en uw familie heerlijk kunnen genieten en wat daarnaast ook nog eens een verantwoorde en solide belegging is.

Welkom bij HUB Resorts!
Als u wilt profiteren van aantrekkelijke en solide maandelijkse huurinkomsten dan is HUB Resorts uw partner voor de verhuur van uw vakantiewoning op Resort Knuitershoek. Zij kunnen met gerenommeerde touroperators uw woning optimaal verhuren. Zowel nationaal als internationaal. Daarnaast zal HUB Resorts ook uw woning via haar eigen kanalen gaan aanbieden. Dit alles om ervoor te zorgen dat u als eigenaar optimaal profiteert van de grote vraag naar vakantiebestemmingen op bijzondere locaties.
Wilt u toch liever niet verhuren of een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik? Ook dit is bij HUB Resorts gewoon mogelijk. U bent baas in eigen vakantiehuis. Wel zo prettig!

Ook zullen wij uw woning en het hele park dagelijks met de grootste zorg onderhouden en beheren zodat u zelf helemaal niets hoeft te doen behalve genieten.

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit hoe het allemaal werkt.