Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

een goede investering

Verhuur uw villa!

De verhuur van een vakantiewoning op een toplocatie in Zeeuws-Vlaanderen vormt een aantrekkelijke bron van inkomsten. Wij adviseren u graag. Ook als het gaat om de financiƫle en fiscale aspecten rondom de koop en verhuur van een vakantiewoning op Resort Knuitershoek. Zo komt u tot fiscaal gunstige keuzes.

gerust achterover leunen

Zorgeloos uw villa verhuren via HUB Resorts

HUB Resorts is onderdeel van HUB Leisure Group. Een snelgroeiende en ambitieuze fullservice organisatie op het gebied van ontwikkeling, verkoop en verhuur van vakantieparken op bijzondere locaties. De komende jaren gaan er meer dan 500 vakantiewoningen in zowel Nederland als in het buitenland door ons gerealiseerd worden. En daar zijn wij trots op!

Wij hebben veel ervaring in een snel groeiende en veranderende markt en werken met meerdere gespecialiseerde partners samen. Wij stellen alles in het werk om het rendement voor onze eigenaren altijd maar weer te blijven optimaliseren. Dit doen wij door het toepassen van flexibele boekingen, automatische dynamische prijsstelling en het volledige beheer van de woningen op een professionele wijze te verzorgen . Ook willen wij onze gasten continue op onze vakantieparken blijven verassen om hun op deze manier een unieke vakantie ervaring te bieden.

Laat ons het werk doen u doen

De voordelen van HUB Resorts

Maandelijkse huurinkomsten
U ontvangt maandelijks de gerealiseerde huur van de maand ervoor.

Verhuur
HUB Resorts verhuurt en beheert uw woning op een professionele wijze met als doel om voor u een optimaal rendement te genereren.

Eigen gebruik
U bent baas in eigen vakantiehuis. U kunt kiezen uit volledig eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Op deze manier geniet u optimaal.

Last minute regeling
U kunt ook middels een interessante last minute regeling van uw woning gebruik maken. Op deze manier profiteert u zelfs ook nog van aantrekkelijke huurinkomsten.

Korting op andere (toekomstige) HUB Resorts
Als huiseigenaar van een woning krijgt u aantrekkelijke kortingen wanneer u bij HUB Resorts een woning op een ander (toekomstig) HUB resort boekt!

Volledig beheer
HUB Resorts draagt volledig zorg voor uw woning en zal deze onderhouden zodat deze altijd helemaal spik en span is.

Eigenaren website
U krijgt als eigenaar van een woning bij HUB Resorts exclusief toegang tot de eigenaren website. Hierin ziet u overzichtelijk alle relevante informatie over uw woning. Ook kunt u hier uw woning voor eigen gebruik snel en makkelijk reserveren.