Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

Genieten aan de Westerschelde

Proeven, ontdekken en bewonderen

De Westerschelde is heerlijk dichtbij. Hier kunt u zwemmen, wandelen en zonnen. De grote schepen op de Westerschelde bieden een prachtig, steeds wisselend decor. Altijd boeiend. Soms adembenemend. ’s Zomers is hier volop vertier. Bij Perkpolder is pop-up bar Bar Goed bij mooi weer open.
Een heerlijk drankje, sfeer en gezelligheid. Direct aan het water.

Boodschappen kunt u doen in Kloosterzande. Op 5 minuten met de auto vindt u hier een supermarkt, slagerij en bakker. Ook een dagje uit naar Antwerpen, Gent en Brugge behoort tot de mogelijkheden gezien de korte afstand. Verder is er vooral rust en ruimte. Er zijn twee campings in de omgeving. Met horecagelegenheden die in de zomer open zijn. Er is een recreatieboerderij in de omgeving. Hier kunnen u en uw (kleine) gasten paardrijden. Ambiance vindt u in Ossenisse, bij herberg ‘t Schallemaaj.

Rust en ruimte

Fietsen en wandelen. Deze rustige omgeving biedt u alle ruimte. Bijzonder is ook recreatiegebied De Vogel bij Hengstdijk. Dé plek om te windsurfen, vissen en zwemmen. Heeft u kinderen of kleinkinderen dan is Reynaertland een bezoek waard. Hier is een avontuurlijke binnenspeeltuin en een binnen- en buitenbad. In Terneuzen is eveneens een zwemparadijs. Een bioscoop en een indoor skibaan.

De natuur dichtbij

Natuur is er te kust en te keur. Wandel over landweggetjes met oude knotwilgen. Ontdek het fraaie forten- en duinlandschap. Of trek uw rubber laarzen aan voor een stoere ontdekkingstocht door het Verdronken Land van Saeftinghe. Uitdagende slikken en schorren. Rijke flora en fauna. En natuurlijk neemt u na afloop een kop warme chocomelk of een lekker glas wijn of bier bij het gelijknamige café. Geef uw ogen goed de kost. Hier heeft de tijd stilgestaan.

Te midden van de natuur en toch alles bij de hand

Natuur(lijk) zee en meer

Winkels, terrassen en restaurants. Kom genieten!

Ontdek Hulst en Terneuzen

Wilt u iets ondernemen, dan is er volop keuze. Gezellig winkelen kan in Hulst en Terneuzen. Hier vindt u een uitgebreid winkelaanbod. Gezellige terrassen en een bourgondische keuze aan restaurants. Hulst is één van de best bewaarde vestingsteden van Nederland. Een wandeling over de fraaie stadwallen is een belevenis. Terneuzen staat synoniem voor maritieme trots. Het Portaal van Vlaanderen is een toeristisch haveninformatiecentrum bij het sluizencomplex in Terneuzen. Hier komt u alles te weten over de imposante sluizen, drukke scheepvaart, havens en havenbedrijven in de Kanaalzone.

Het is goed toeven in Zeeuws-Vlaanderen. Zeker voor levensgenieters. Philippine telt maar liefst acht mosselrestaurants. Sluis is alle dagen gezellig. Zeeuws-Vlaamse sterrenchefs werken met Zeeuwse producten. Zij inspireren anderen. Met hun pure, nuchtere keuken en authentieke smaken. Overal vindt u restaurants, eetcafés en bistrots waar Zeeuwse producten de hoofdrol spelen.

Ik wil hier wonen!

Culinair genieten

Proef de Zeeuwse keuken!

Het is goed toeven in Zeeuws-Vlaanderen. Zeker voor levensgenieters. Philippine telt maar liefst acht mosselrestaurants. Sluis is alle dagen gezellig. Zeeuws-Vlaamse sterrenchefs werken met Zeeuwse producten. Zij inspireren anderen. Met hun pure, nuchtere keuken en authentieke smaken. Overal vindt u restaurants, eetcafés en bistro's waar Zeeuwse producten de hoofdrol spelen.

Uw nieuwe tweede thuis

Ontdek Zeeland en geniet op Resort Knuitershoek