Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

50 luxe vakantievilla's

Resort Knuitershoek

Resort Knuitershoek ligt in Zeeuws-Vlaanderen, pal aan de Westerschelde. Vlakbij de Belgische grens. Fase 1 van het resort telt totaal 23 vakantiewoningen. Stuk voor stuk met een uitstraling die perfect past in het Zeeuws-Vlaamse landschap. Elke villa heeft een eigen, aangelegde tuin, een groot terras en een parkeerplaats. De percelen variëren in oppervlakte van circa 300 tot circa 800 m2. De tuinen zijn zo gesitueerd dat u volop kunt genieten van de zon en de natuur.

Het resort zelf is omheind en kent een beveiligde toegang. De Vereniging van Eigenaren verzorgt het parkbeheer. Een gerust gevoel. Tuinen en wegen worden onderhouden. Gras gemaaid, struiken gesnoeid. Ook als u niet aanwezig bent. Zorgeloos; of u nu wel of niet in uw vakantiewoning aanwezig bent. Tevens kunt u uw villa professioneel laten verhuren door HUB Resorts. Op deze manier kunt u ook aantrekkelijke huurinkomsten realiseren.

Selecteer uw villa!

Recreeren op Resort Knuitershoek is kiezen voor kwaliteit!

Kenmerkend voor het park is verder de vrijheid die alle eigenaren hebben. U heeft uw eigen woning waar u kunt komen en gaan, zo vaak als u zelf wilt. Het is uw huis. Uw thuis. Zodra u de zilte zeelucht ruikt, voelt het als thuiskomen. En wilt u daarnaast ook profiteren van aantrekkelijke huurinkomsten? Dan is ook dat mogelijk! HUB Resorts is dan uw professionele verhuurpartner.

.