Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

UW EIGEN RECREATIE VILLA AAN DE ZEEUWSE KUST!

Resort Knuitershoek

Fase 1 deze zomer al gereed!

Uw eigen recreatie villa!

Op een unieke locatie in Zeeland biedt Resort Knuitershoek rust en ruimte. Een aantrekkelijk, kleinschalig en verkeersarm park met 50 vrijstaande recreatie villa's. De zeedijk van de Westerschelde is op loopafstand. Het schelpenstrand biedt een weids uitzicht. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen of zwemmen. En niet te vergeten: heerlijk ontspannen.

Op deze bijzondere locatie zijn de eerste 5 hoogwaardige recreatie villa's reeds gerealiseerd en bouwen wij op dit moment 18 nieuwe luxe villa's in diverse uitvoeringen. De ruime, eigentijdse villa's worden gebouwd onder tijdloze architectuur. Gepotdekselde gevels geven de recreatie villa's een typisch Zeeuwse uitstraling. De royale kavels (eigen grond) bieden u volop privacy voor een heerlijk vakantie in eigen land.

Fase 1: nog slechts enkele recreatie villa's in aanbouw beschikbaar. De geplande oplevering is al in het voorjaar van 2023!

Diverse modellen!

De types

Binnen dit project bieden wij een viertal type villa's aan met oneindig veel mogelijkheden. Laat u verrassen!

Gezelligheid ten top!

Het park

In Zeeuws-Vlaanderen pal aan de Westerschelde. Zodra u de zilte zeelucht ruikt, voelt het als thuiskomen.

Sfeervolle

Interieurpakketten

Voor alle villa's bieden wij een stijlvol interieurpakket aan. Van sfeervolle meubels tot de kleinste details op de slaapkamer.

Hoogwaardige kwaliteit en maximaal comfort

50 luxe recreatie villa's aan de Westerschelde

We hechten veel waarde aan kwaliteit. Zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde van de recreatie villa's kiezen wij consequent voor een hoogwaardige afwerking. Elke villa beschikt over een ruime woonkamer met complete open keuken, een luxe badkamer en minimaal twee slaapkamers. In de basis zijn alle villa's uitgevoerd als 5-persoons. Echter, wij hebben ervoor gekozen om de laatste beschikbare villa's in fase 1 allemaal als een 7-persoons woning uit te voeren. In dit geval zal op de begane grond een extra slaapkamer gerealiseerd worden. Daarnaast hebben we voor diverse luxe opties gekozen om u nog meer comfort te bieden. De isolatie van de woningen voldoet aan de strengste voorschriften. Dit biedt u de garantie voor hoogstaand wooncomfort, vier seizoenen lang.

Onze unieke afwerking:
• HR++ beglazing
• Verwarming door individuele gasgestookte HR- ketel
• Eigen gas-, water- en elektriciteitsmeter
• Ruime berging

Voor alle type villa's hebben wij een zeer uitgebreid interieurpakket samengesteld. We nemen de diverse mogelijkheden graag met u door in een persoonlijk gesprek.

Nog slechts enkele beschikbaar in fase 1!

Bekijk de types!

.

Ontdek, geniet en beleef!

Bezoek Tweede Pinksterdag de bouwlocatie

Wilt u met eigen ogen de bouwlocatie komen bekijken en alvast door uw toekomstige woning lopen? Kom dan tijdens de opendag op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei) tussen 12u en 16u naar de opendag. Kunt u deze dag niet? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak. Dit kan zeven dagen per week. Wij kijken uit naar uw komst op Resort Knuitershoek! Ons bezoekadres is: Kanaaldijk 74, 4589 RR in Ossenisse. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer +31 (0)85 114 90 01.

Uw tweede woning op deze fantastische plek?

Verkoop Fase 2 gestart!

Heeft u interesse in een van de 27 villa's in Fase 2 of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met HUB leisure Investments via info@hubleisureinvestments.com of telefonisch via +31 (0)85 114 9001. Vergeet u natuurlijk ook niet in te schrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent Resort Knuitershoek!

Klik hier!