Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.   

UW EIGEN VAKANTIEWONING VLAKBIJ DE WESTERSCHELDE EN OP STEENWORP AFSTAND VAN HULST EN TERNEUZEN.

Resort Knuitershoek

Bouw is gestart!

Uw eigen recreatie villa!

Op een unieke locatie in Zeeland biedt Resort Knuitershoek rust en ruimte. Een aantrekkelijk, verkeersarm park met 23 vrijstaande vakantiewoningen. De zeedijk van de Westerschelde is op loopafstand. Het schelpenstrand biedt een weids uitzicht. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen of zwemmen. En niet te vergeten: heerlijk ontspannen.

Op deze bijzondere plaats bouwen wij 18 luxe vakantiewoningen in diverse uitvoeringen. De ruime, eigentijdse woningen worden gebouwd onder tijdloze architectuur. Gepotdekselde gevels geven de woningen een typisch Zeeuwse uitstraling. De royale kavels bieden u volop privacy voor een heerlijk vakantie in eigen land.

Fase 1: nog enkele beschikbaar. De geplande oplevering is voorjaar 2023!

Diverse modellen!

De types

Binnen dit project bieden wij een viertal type villa's aan met oneindig veel mogelijkheden. Laat u verrassen!

Gezelligheid ten top!

Het park

In Zeeuws-Vlaanderen pal aan de Westerschelde. Zodra u de zilte zeelucht ruikt, voelt het als thuiskomen.

5 of 7 persoons?

Interieurpakketten

Voor alle villa's bieden wij optioneel een stijlvol interieurpakket aan. Van sfeervolle meubels tot de kleinste details op de slaapkamer.

Hoogwaardige kwaliteit en maximaal comfort

23 luxe vakantievilla's aan de Westerschelde

We hechten veel waarde aan kwaliteit. Zowel voor de buitenzijde als de binnenzijde van de vakantiewoningen kiezen wij consequent voor een hoogwaardige afwerking. Elke woning beschikt over een ruime woonkamer met complete open keuken, een luxe badkamer en twee slaapkamers. In de basis zijn alle villa's uitgevoerd als 5-persoons. Optioneel kunt u kiezen voor de 7-persoons uitvoering. In dit geval zal op de begane grond een extra slaapkamer gerealiseerd worden. Daarnaast heeft u optioneel tevens de keuze uit een ruime optielijst, waaronder een uitbouw (veranda), een carport en/of een extra badkamer. De isolatie van de woningen voldoet aan de strengste voorschriften. Dit biedt u de garantie voor hoogstaand wooncomfort, vier seizoenen lang.

Onze unieke afwerking:
• HR++ beglazing
• Verwarming door individuele gasgestookte HR- ketel
• Eigen gas-, water- en elektriciteitsmeter
• Ruime berging

Voor alle type villa's hebben wij optioneel een zeer uitgebreid interieurpakket samengesteld. We nemen de diverse mogelijkheden graag met u door in een persoonlijk gesprek.

Nog enkele beschikbaar in fase 1!

Bekijk de types!

.

Ontdek, geniet en beleef!

Uw tweede thuis op Resort Knuitershoek

Rustige polders, lange boomdijken en verborgen kreken. Sfeer en Bourgondische gezelligheid. Het strand, het water. Thuis op Resort Knuitershoek!

Wonen op deze fantastische plek?

Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Neem contact op met Wooncoach via verkoop@wooncoach.nl of telefonisch via 088-5667200. Vergeet u natuurlijk ook niet in te schrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent Resort Knuitershoek!

Klik hier!