een goede inverstering

Verhuur uw villa!

Permanente bewoning van de vakantiewoningen is niet mogelijk. Verhuur van uw woning wel. Hiervoor werken wij samen met Belvilla welke de totale verhuur en property management op zicht neemt. De verhuur van een vakantiewoning op een toplocatie in Zeeuws-Vlaanderen vormt een aantrekkelijke bron van inkomsten. Wij adviseren u graag. Het is verstandig de financiële en fiscale aspecten rondom de koop en verhuur van de woning vooraf goed in kaart te brengen. Zo komt u tot fiscaal gunstige keuzes.

gerust achterover leunen

Zorgeloos uw villa verhuren via Belvilla

Belvilla is onderdeel van OYO Vacation Homes, samen met andere merken zoals DanCenter. Belvilla is marktleider in de Benelux en een van de grootste spelers in Europa op het gebied van full-service verhuuroplossingen voor vakantiehuizen.

Ze hebben 40 jaar ervaring in een snel veranderende markt en werken met meerdere teams bestaand uit specialisten. Zij stellen 24/7 alles in het werk om het rendement voor de huiseigenaren te maximaliseren.

Ze innoveren continu, zodat ze weten waar gasten naar op zoek zijn. Dit doen ze onder andere door het toepassen van flexibele boekingen, dynamische prijsstelling en fullservice Property Management.
Vandaag de dag genieten de eigenaren van 50.000 vakantiehuizen uit 24 landen van de voordelen van verhuren via Belvilla. Zij dagen zichzelf uit om steeds meer werk uit handen van de huiseigenaren te nemen en ervoor te zorgen dat hun vakantiehuis meer inkomsten genereert, terwijl de eigenaar lekker achterover leunt.

Laat hen het werk doen

De voordelen van Belvilla

Probleemloze betalingen
U ontvangt het volledige huurbedrag binnen twee weken vóór aankomst van de gast. Als een boeking wordt geannuleerd ontvangt u tot 100% vergoeding.

Kosteloze professionele services en beheer
Er staat een groot team met experts voor u klaar zodat uw vakantiehuis er altijd geweldig uitziet. Professionele fotografie is daarbij inbegrepen.

Meer zichtbaarheid
Uw website is zichtbaar op de website van Belvilla en vindbaar op meer dan 2.000 andere kanalen, waaronder HomeAway, AirBnB en Booking.com.

24/7 SOS telefoonnummer
We staan dag en nacht klaar om u zo goed mogelijk te helpen als er iets misgaat tijdens het verblijf van de gast.

Homeowner Service
Dit team is uw eerste contactpunt voor problemen of vragen met betrekking tot boekingen en het verhuurproces.

Verhuurexpert op locatie
Als Belvilla huiseigenaar krijgt u ondersteuning van een lokale verhuurexpert. Hij of zij kan u advies geven over optimaal verhuren en helpt u bij vragen over het contract.

Korting op Belvilla’s
Als huiseigenaar bij Belvilla krijgt u 20% korting wanneer u zelf in een andere Belvilla verblijft!

Volledig verzekerd
Uw vakantiehuis is automatisch verzekerd voor een bedrag tot maximaal €10.000, in het geval van schade veroorzaakt door een gast.

Eén agenda voor al uw boekingen
Wie uw huis ook boekt, al uw boekingen worden op één plaats verzameld en zijn gemakkelijk te vinden in een live agenda.